14e Funakoshi Cup

Karate toernooi in Alkmaar

ZONDAG 9 JUNI 2019

SPORTHAL DE HOORNSE VAART

HERTOG AALBRECHTWEG 4, 1823 DL ALKMAAR

De Funakoshi Cup is een kata toernooi voor alle leeftijden en alle niveaus. Deelnemers worden ingedeeld in poules naar band en leeftijd (voor iedere band is er een aparte poule).

Dit jaar hebben wij opnieuw gekozen voor een duidelijk onderscheid tussen breedtesport en wedstrijdsport. Bij de jeugd door invoering van verplichte basiskata’s voor de breedtesport en vrije kata’s in de wedstrijdsportcategorie. Bij de jeugd 8 t/m 15 jaar kan zowel voor de breedtesport als voor de wedstrijdsport categorie worden ingeschreven, vanaf 16 jaar niet! Ook is er, wegens succes voorgaande jaren, weer een 35+ categorie en bij voldoende aanmelding een 55+ categorie.

Naast de individuele wedstrijden ook teamwedstrijden in drie categorieën: jeugd t/m 11 jaar, jeugd 12/13 jaar, 14 jaar en ouder. Dames, heren en mixteams bij elkaar. Deelnemers mogen maar in 1 team uitkomen, één van de deelnemers mag 1 jaar jonger of ouder zijn dan de categorie.

Naast de bovenstaande teams hebben we dit jaar voor het eerst de categorie gezinsteams. Een van de teamleden dient daarbij tenminste 16 jaar te zijn. Deelnemers aan een gezinsteam mogen daarnaast ook in een andere teamcategorie uitkomen.

REGELS

Teams één kata die herhaald mag worden (GEEN BUNKAI).

Breedtesportcategorie individueel één kata die herhaald mag worden.

Wedstrijdcategorie individueel iedere ronde een andere kata.

KATAKEUZE          

Breedtesport jeugd (zie lijst basiskata’s jeugd)

In de andere categorieën is de katakeuze vrij.

INSCHRIJFGELD   € 15,00 per persoon. € 15,00 per team. Overmaken uiterlijk 26 mei per club op NL20 RABO 03764 19 156  tnv Funakoshi te Alkmaar ovv vermelding club en aantal deelnemers.

ENTREE

Toeschouwers € 5,00 per persoon. Jeugd t/m 12 jaar gratis toegang.

AANVANG

t/m 13 jaar 09.00 uur

14+ jaar 13.30 uur

ORGANISATIE

Karatevereniging Funakoshi

Hargewaard 128

1824TE Alkmaar

info@funakoshi.nl

www.funakoshi.nl